ΓΑΛΛΙΚΑ ( Θ )
ΑΣΚΑΡΙΔΟΥ
Θεματικές Ενότητες
L'ALPHABET FRANCAIS
SE SALUER -ΧΑΙΡΕΤΑΩ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN
L'ARTICLE DEFINI - ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
SE PRESENTER -ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ
FICHE DE PRESENTATION
LES PRONOMS PERSONNELS -ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ
ETRE - ΕΙΜΑΙ
AVOIR -ΕΧΩ
ΡΗΜΑΤΑ Α' ΣΥΖΥΓΙΑΣ σε -ER - AIMER
L'ARTICLE INDEFINI - ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
LA NEGATION - Η ΑΡΝΗΣΗ
LES PRODUITS LAITIERS- ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΤΑ ΠΙΑΤΑ
ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ
LA CREPE
JE LIS DES RECETTES
ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ : MANGER=ΤΡΩΩ / BOIRE=ΠΙΝΩ /PRENDRE= ΠΑΙΡΝΩ / FAIRE =ΚΑΝΩ
L'ARTICLE PARTITIF ΤΟ ΜΕΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΑΡΝΗΣΗ
LE PETIT DEJEUNER =ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
LES FRUITS ET LES LEGUMES=ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
L;HEURE COURANTE- Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΩΡΑ
L'HEURE OFFICIELLE- Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΑ
LES NATIONALITES- ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ
LA MOUSSE AU CHOCOLAT- ΜΟΥΣ
LA QUICHE LORRAINE- ΚΙΣ
LES QUANTITES - ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
ΡΗΜΑ VOULOIR (ΘΕΛΩ)
LES NOMBRES 1-1000
COMBIEN CA COUTE -ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ
DIALOGUE A LA CAFETERIA - ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ
LES USTENSILES -ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ
DANS LA CUISINE
LE CHEF
ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
QUATRE PLATS TRADITIONNELS FRANCAIS
LES SAUCES
LES USTENSILES -ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ
DANS LA CUISINE
LE CHEF
ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
QUATRE PLATS TRADITIONNELS FRANCAIS
LES SAUCES
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ
ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ / LES SAUCES
LA BRIOCHE
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ
LE BUCHE DE NOEL
LA GALETTE DES ROIS
DIALOGUE DANS UN RESTAURANT
LE VERBE PRENDRE =ΠΑΙΡΝΩ
LE FUTUR PROCHE = Ο ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ
LES CHEFS
LA BRIGADE
LES MOIS - LES SAISONS - LES JOURS
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
- - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -