ΓΑΛΛΙΚΑ ( Θ )

ΑΣΚΑΡΙΔΟΥ

Περιγραφή

- Το μάθημα δεν διαθέτει περιγραφή -

Κωδικός: COOKC105
Σχολή - Τμήμα: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2023-2024 » ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Γ' ΕΞΑΜΗΝΟ » ΓΑΛΛΙΚΑ ( Θ )

Θεματικές Ενότητες

 L'ALPHABET FRANCAIS

SE SALUER -ΧΑΙΡΕΤΑΩ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ MICHELIN

L'ARTICLE DEFINI - ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

SE PRESENTER -ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ

FICHE DE PRESENTATION

LES PRONOMS PERSONNELS -ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ

ETRE - ΕΙΜΑΙ

AVOIR -ΕΧΩ

ΡΗΜΑΤΑ Α'  ΣΥΖΥΓΙΑΣ  σε -ER   - AIMER

L'ARTICLE INDEFINI - ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

LA NEGATION - Η ΑΡΝΗΣΗ

LES PRODUITS LAITIERS- ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΤΑ ΠΙΑΤΑ

ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ

LA CREPE

JE LIS DES RECETTES

ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ : MANGER=ΤΡΩΩ / BOIRE=ΠΙΝΩ /PRENDRE= ΠΑΙΡΝΩ / FAIRE =ΚΑΝΩ

L'ARTICLE PARTITIF ΤΟ ΜΕΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΑΡΝΗΣΗ

LE PETIT DEJEUNER =ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

LES FRUITS ET LES LEGUMES=ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

L;HEURE COURANTE- Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΩΡΑ

L'HEURE OFFICIELLE- Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΑ

LES NATIONALITES- ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ

LA MOUSSE AU CHOCOLAT- ΜΟΥΣ

LA QUICHE LORRAINE- ΚΙΣ

LES QUANTITES - ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

ΡΗΜΑ VOULOIR (ΘΕΛΩ)

LES NOMBRES 1-1000

COMBIEN CA COUTE -ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

DIALOGUE A LA CAFETERIA - ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

LES USTENSILES -ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ

DANS LA CUISINE

LE CHEF

ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

QUATRE PLATS TRADITIONNELS FRANCAIS

LES SAUCES

LES USTENSILES -ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ

DANS LA CUISINE

LE CHEF

ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

QUATRE PLATS TRADITIONNELS FRANCAIS

LES SAUCES

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ / LES SAUCES

LA BRIOCHE

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ

LE BUCHE DE NOEL

LA GALETTE DES ROIS

DIALOGUE DANS UN RESTAURANT

LE VERBE PRENDRE =ΠΑΙΡΝΩ

LE FUTUR PROCHE = Ο ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ

LES CHEFS

LA BRIGADE

LES MOIS - LES SAISONS - LES JOURS

Ημερολόγιο

Ανακοινώσεις

  • - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -