ΤύποςΌνομα ΕπάνωΜέγεθοςΗμερομηνία
Τιμολόγιο ορισμός 32.73 KB23-04-2023
Τα διάφορα είδη αποθεμάτων 41.33 KB14-06-2023
Προτεινόμενο Υλικό για προόδο 50.91 KB23-04-2023
Ποιοτικός έλεγχος των τροφίμων 35.94 KB23-04-2023
Ποιοί παράγοντες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός προμηθευτή 38.16 KB19-06-2023
Πλεονεκτήματα λειτουργίας εστιατορίου franchise 36.7 KB30-05-2023
Περιγράψτε τη μέθοδο αγοράς προϊόντων τοις μετρητοίς 31.7 KB14-06-2023
Μειονεκτήματα Λειτουργίας εστιατορίου franchise 32.03 KB30-05-2023
Λειτουργικό Κόστος 34.19 KB09-05-2023
Καταμερισμός Έργων στη σύχγρονη οικονομία 35.27 KB23-04-2023
Καρτέλα Κρέατος 35.79 KB23-04-2023
Κανόνες ατομικής υγιεινής 35.91 KB23-04-2023
Ημερολόγιο Παραλαβών 42.16 KB09-05-2023
Επιμέρους στοιχεία κόστους διαμορφώνουν το έμμεσο εργατικό κόστος 71.56 KB16-06-2023
Εξοπλισμός- Αποθήκη ημέρας- Χώρος κουζίνας 29.28 KB23-04-2023
Είδη Εστιατορίων 32.87 KB25-04-2023
Δημιουργία Menu- Παράγοντες 105.82 KB23-04-2023
Απόδοση Προϊόντος 31.53 KB23-04-2023
"Σταθερό ή πάγιο κόστος", "δαπάνες προσωπικού" 34.78 KB14-06-2023